Jó helyek Szegeden – 1. rész (Bohém tanya)

Az az ötletem támadt, hogy összeszedem Szegeden a szórakozóhelyeket és megosztom róla a véleményemet.

Eheti posztomban a Bohém tanyát veszem górcső alá, mivel kb az egész hetemet ott töltöttem és előlépett az egyik kedvenc helyemmé, és szerintem a baráti körben törzshellyé fog válni.

A háttértörténet annyi, hogy még gimnázium alatt a Pivo sörözőt látogattuk elég gyakran, de az igazat megvallva nem túlságosan jó hely (erre majd egy későbbi posztban kitérek). Haverom feldobta még a hétvégén, hogy nézzük meg a bohém kertet, mert elég jó hely. Első látásra „beleszerettem”, tágas a külső kert, rengeteg hely van, jó a hangulat és mindig van elég ember, ugyanakkor nincs tele a hely. Bónusz még, hogy mellette van a kajálda, így sörözés közben mindenféle finomságot is rendelni lehet (pizza, gyros, stb.) ha megéheznénk. Van belső rész is, de azt nyáron nem érdemes használni, mivel eléggé meleg tud lenni.

Az árak egészen elviselhetők, a ház specialitása a meggysör, amit mindenkinek ki kell próbálnia! Belső térben van csocsó asztal, ami jól jöhet nagyobb társaságoknál. Sajnos a BL-döntőt nem tudtuk ott nézni, mivel technikai problémák adódtak a kivetítővel és időnként elment a kép. Attól függetlenül nagyon jó hely, mindenkinek ajánlom!

ZoliBen

Kamu.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .