HLSTATX:CE a Porosodó Pockok Purgatóriumán & gondolatok

Örömmel jelentem be, hogy végre sikerült beraknom a Porosodó Pockok Purgatóriuma (tf2) szerveremre a hlstatx community edition pluginjét, aminek segítségével nyomon lehet követni az emberek statisztikáit. A statisztikákat játékon belül, vagy itt, a weboldalamon is elérhetitek. A linket megtaláljátok ITT, valamint weboldal jobb oldalán a szerver IP címe mellett.

 

A másik dolog, amiről szeretnék beszélni (már egy jó ideje) az azon játékosok problémája, akik „túl jók” ebben a játékban. Nem kell röhögni ezen, természetesen minden joga megvan rá, hogy jó legyen, ha már x ezer órát játszott vele. A problémák ott kezdődnek, amikor ezek az emberek túl komolyan veszik magukat egy mezei ökörködős orange szerveren, és a casual játékosokat (akik általában max 1-200 órával rendelkeznek) teljesen lealázzák.

Most komolyan, mi ebben a skill, hogy egy teljesen új, F2P játékoson farmolja valaki az öléseket? Ezzel a hozzáállással teljesen szét lehet cseszni egy szerver közösségét. Ha tryhardkodni akar valaki, akkor azoknak ajánlom a sima vanilla magyar pub szervereket, kapásból tudok mondani ötöt. Ott tárt karokkal várnak mindenkit, aki tud két kézzel sticky spammelni és van egy crites medicje. Hangsúlyozom, hogy ez nem egy kompetitív szerver, ha arra gerjedsz be, hogy másokat rage-elni látsz, akkor takarodj át egy másik szerverre!

A mai nap képében hozzátenném, hogy természetesen ezek a casual játékosok egyből csalást kiáltanak, ha valaki jobb náluk. Ezt el kell nézni, ilyen a játék, könyörgök, legalább te legyél annyival okosabb, hogy nem veszed magadra ezeket a dolgokat. Az adminok így is, úgy is tudják, hogy csalsz-e vagy sem, nem az fog bannoltatni, hogy mit kiabálnak a játékosok. Az meg persze nyilvánvaló, hogy az a legnagyobb szemétség, ha erre még rá is játszik valaki folyamatos írogatással ölések után.

Jól tudsz lőni? Ok. Lőj. De ne gerjessz shitstormot, mert kiváglak a szerverről, bárki is vagy.

 

u. ez nem csak neked szólt, te csak az utolsó csepp voltál a pohárban

ZoliBen

Kamu.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .