Earson ER-151 bluetooth hangszóró

Húgom pár hete vett magának egy bluetooth hangszórót, ami gyönyörűen szól, így kitaláltam, hogy magamnak is rendelni fogok egyet. Mivel csóró egyetemista vagyok, ezért az alsóbb árkategóriát céloztam meg. Rövid keresgélés után Banggoodon meg is találtam az ER-151-et, ami az 5000 Ft-os leárazásával beleillett a keretembe. A vásárlók visszajelzései eléggé pozitívak voltak, mindenki dícsérte a minőségét, valamint a hangerőt, így meg is rendeltem. Szeptember 24-én lett meg megrendelve és október 20-án jött meg.

Az én rendelésem dobozban jött, aminek külön örültem, mivel ahogy hallottam, pár rendelés csak simán buborékos papírba lett becsomagolva. A csomag tartalmazta a hangszórót, egy csuklópántot és egy töltőkábelt.

Alapból volt benne töltés ezért ki is tudtam próbálni. A bal oldalán van egy kis fül, amit fel kell nyitni és itt lehet bekapcsolni, itt van a mikroUSB port, amin tölteni lehet, valamint itt van a 3,5 mm-es jack csatlakozó is, ha esetleg nem lenne bluetooth a lejátszóeszközön.

A párosításhoz a jobb oldalán lévő bluetooth ikonnal rendelkező gombot kellett lenyomni, az ipadem egyből megtalálta és csatlakozott hozzá.

A hangjáról:

  • Eszméletlen hangos. De tényleg, már sérti a fülemet, ha max hangerőn van és a szoba másik felében vagyok.
  • A basszus egész jó ahhoz képest, hogy egy ilyen kicsi eszközről van szó.
  • Akkor is jó a hangja, hogyha nem a hallgató felé néz a két hangszóróval rendelkező oldala. (Igen két hangszóró van benne, de mind a kettő egy irányba néz.)
  • Nem rezonál be, talán akkor egy picit, ha alapvetően hangos zenét játszunk le max hangerőn, de akkor sem zavaró.

Hangerőt külön-külön lehet állítani a hangfalon és a lejátszóeszközön. A hangfalon a + vagy – jelet hosszan lenyomva lehet változtatni a hangerőt (jó hosszan kell lenyomni). Zeneszámot ugyanezekkel lehet változtatni, csak itt ~2 mp-ig kell csak lenyomva tartani.

20151021_080225995_iOS

Töltésnél a jobb oldalon lévő piros LED ég, ilyenkor lehet használni a hangszórót. Ha a bluetooth kapcsolat aktív, akkor az ugyanezen az oldalon található kék LED villog.

A vízállóságát és ellenállóképességét még nem teszteltem, ezeket majd még hozzáírom ehhez a bejegyzéshez, ha megtapasztaltam őket. 5 órát simán bír akkumulátorral (1500 mAh-s akkuról beszélünk).

Úgy érzem, hogy a pénzét nagyon is megérte, ár/érték arányban véleményem szerint verhetetlen. A későbbiekben még frissíteni fogom a bejegyzét, hogy miként változik róla a véleményem.

20151021_080249862_iOS

ZoliBen

Kamu.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .